THIPC

Infrastructure Projects and Consultancy

Aloha, Ik ben Timco Hazelaar.

Ik ben een doorgewinterde IT-veteraan met uitgebreide expertise in Citrix, Microsoft en VMware-technologieën. Met meer dan 25 jaar ervaring in de branche heb ik een sterke toewijding aan het stimuleren van innovatie en het leveren van hoogwaardige oplossingen aan klanten in verschillende sectoren aangetoond.

Gedurende zijn carrière heb ik mijn vaardigheden verfijnd in het ontwerpen, implementeren en beheren van complexe IT-infrastructuren, met specialisaties in virtualisatie, cloud computing en oplossingen voor eindgebruikers. Zijn diepgaande kennis van Citrix-producten, waaronder Virtual Apps and Desktops, Netscaler en Citrix Workspace, heeft organisaties in staat gesteld hun digitale werkplekken te optimaliseren voor verbeterde productiviteit en efficiëntie.

Naast zijn vaardigheden in Citrix-technologieën, bezit ik een diepgaand begrip van Microsoft-producten zoals Windows Server, Active Directory en SQL, waardoor hij robuuste IT-omgevingen kan ontwikkelen die aansluiten bij de zakelijke doelstellingen. Bovendien heeft zijn expertise in VMware-oplossingen, waaronder vSphere en VMware Horizon, klanten in staat gesteld hun virtualisatiestrategieën te stroomlijnen en een grotere wendbaarheid te bereiken in hun IT-activiteiten.

Met mijn Twentse nuchterheid en no-nonsense werkhouding, kan ik u helpen bij het oplossen van technische vraagstukken omtrent de werkplek van vandaag en de toekomst. Van het oplossen van problemen met uw huidige omgeving tot het ontwerpen en bouwen van nieuwe werkplek infrastructuren.

Mijn technische passie ligt bij Modern Workplace omgevingen op basis van Citrix, VMware en Microsoft producten. Mijn kennis en ervaring is ook erkent door o.a. Citrix en VMware.

In 2014 heeft VMware mij benoemd tot vExpert. https://vexpert.vmware.com/

Citrix heeft mij in 2009 tm 2017 benoemd tot Citrix Technology Professional https://www.citrix.com/community/ctp/

In 2018 (tot heden) ben ik door Citrix benoemd tot Citrix Technology Advocate. https://www.citrix.com/community/cta/

Naast mijn dagelijkse werkzaamheden ga ik graag naar verschillende events in binnen en/of buitenland om mijn kennis op peil te houden of om zelf te presenteren. Maar ook om te kunnen netwerken met collega Architecten / Consultants.

Email: T.Hazelaar@THIPC.com

Mobiel: +31629439993

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/thazelaar/

Twitter: @thazelaar